Of Devlet Hastanesi’nde bayramlaşma ziyareti yapıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Of İlçesinde geleneksel hale gelen bayramlarda kurum ziyaretleri kapsamında Of Devlet Hastanesi’ne de bir ziyaret gerçekleştirildi. Of Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Of İlçe Sağlık Müdürü Dr. Barış Çağlar ve birçok kurum amirinin katıldığı ziyarette Of Devlet Hastanesi personelleri ve hastanede yatan hastalar tek tek gezilip Ramazan Bayramları tebrik edildi.

Ziyarete katılan İlçe protokol üyelerini Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal, Başhekim Yardımcısı Dr. Elvan Yirigöz Çağlar ve Sağlık Bakım Müdürü Aygün Saral karşıladı. Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Of Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Şaban Uysal şöyle dedi: ‘’İlçe Kaymakamımız, belediye başkanımız ve ilçemiz protokol üyelerinin gerçekleştirdiği bu anlamlı ziyaret ve bayramlaşma bizleri son derece mutlu etmiştir.

Bu ziyaret, bizlere ve personelimize büyük bir motivasyon olup, hasta ve hasta yakınlarına da büyük bir moral olmuştur.’’ Dr. Uysal şöyle devam etti: ‘’İlçemizde Ramazan ve Kurban Bayramlarında yapılan bu ziyaretler geleneksel hale gelmiş olup, ilçemiz içinde kurumlar arası diyalog ile kurum amirleri arasında iletişimin ve dayanışmanın iyi bir aşamaya gelmesinde büyük bir katkısı olmuştur.

Dr. Uysal son olarak; ‘’Bu mübarek Ramazan Bayramının 1. gününde gerçekleşen bu anlamlı bayramlaşma ziyaretinden dolayı Kaymakamımız Sayın Yiğit Yaşar Demirer, Belediye Başkanımız Sayın Salim Salih Sarıalioğlu başta olmak üzere ilçemizin tüm protokol üyelerine teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunarız’’ diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret çay ikramı ve bayram sohbeti ile sona erdi.

Of Devlet Hastanesi’nde bayramlaşma ziyareti yapıldı
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kuzey Anadolu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!