1461 Trabzon FK'dan büyük sıçrama: Heyecan dolu protokol akınıyla play-off'ta yükseliş!

1461 Trabzon FK, Vanspor'u eleyerek play-offlarda bir üst tura yükseldi.

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

KUZEYANADOLU.NET – ÖZEL

Trabzon futbolunun yükselen değeri olarak görülen 1461 Trabzon FK, dün Vanspor’u eleyerek play-offlarda bir üst tura yükseldi.

Maç esnasında neredeyse bir protokol akını yaşandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu başta olmak üzere Vali Ustaoğlu ve Başkan Ertuğrul Doğan gibi şehirdeki tüm protokol mensupları oradaydı.

Ayrıca Başkan Doğan’ın özverisini birçok kişi tarafından takdir edildi. Ertuğrul Doğan, altyapıya verdiği önemi bir kez daha gözler önüne serildi. Tarifeli bir uçuşla 3-4 saatlik yolculuğu göze alarak maça gelip yerini alan Doğan, Hekimoğlu’na destek oldu. Sadece o değil, tüm yönetim kurulu üyeleri de oradaydı. Asbaşkan Zeyyat Kafkas, Genel Sekreter Kemal Ertürk, Başkan Yardımcısı Ali Haydar Gedikli, Yönetim Kurulu üyeleri Sami Karaman ve Coşkun Öztürk gibi isimler de yerlerini aldı.

1461 Trabzon, pilot takım niteliğinde olduğu için bu şekilde desteklenmesi Trabzon futbolunu yukarıya taşıması bekleniyor.

Ertuğrul Doğan’ın Trabzon futboluna verdiği bu değerin katlanarak devam etmesi ve Trabzon futbolunun kazanması ümit ediliyor.

1461 Trabzon FK’dan büyük sıçrama: Heyecan dolu protokol akınıyla play-off’ta yükseliş!
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Kuzey Anadolu ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!